Het bezitten van een food truck bedrijf kan een van de leukste van alle bedrijven in de wereld. Denk er eens over na! Voeden hongerige mensen lekker, vers gekookt, heerlijke maaltijden tegen prijzen die je zou betalen bij de lokale vette lepel. Maar voordat je in zelfs deze business, je hebt om wat planning en denken te doen, om erachter te komen of je hebt wat nodig is om succesvol te zijn. Zoals met het krijgen in elk bedrijf, zijn er vele factoren die moeten worden overwogen. Aan de onderkant van al deze overwegingen is de vraag: “Ben je klaar om je eigen baas te zijn?”

Je moet agressief, besluitvaardig en bereid zijn om je plan ijverig te werken voordat je hopen op succes. Er zijn meer food trucks raken de straten elke dag en het moet uw missie om uw plaats te claimen onder hen en uiteindelijk stijgen boven de concurrentie.

Zoek eerst uit wie en waar is de concurrentie? Maak een lijst van alle keukens die je daar vindt, en beslissen wat je serveren dat uniek en goed ontvangen zal zijn in uw markt. Alles, van uw logo, truck ontwerp aan uw keuze van een keuken-alles over uw bedrijf moet uniek zijn. Natuurlijk moet je georganiseerd, gezondheidsbewust en milieuvriendelijk zijn.

Neem een kijkje op een enigszins typische dag, of dit scenario prikkelt u of maakt u doodsbang half tot de dood, kan bepalen of je tot een gastronomische food truck eigenaar / exploitant. Sta op en schitter. Over een paar uur zal de meerderheid van de wereld wakker zijn en allemaal honger. Je moet je voorbereiden om ze te voeden.

Dagelijkse voorraad in supermarkt voor verse ingrediënten ( had kunnen worden gedaan de nacht vóór als u een POS-systeem hebben). Rijd naar uw aangewezen prep-keuken, waar u uw personeel ontmoet en begin met het bereiden van voedsel voor de truck. Bijvoorbeeld: het snijden van groenten, het meten van de schotel porties, zweepslagen uw speciale sauzen, enz.