Je hebt het al wel eens meegemaakt, na een drukke dag nog snel haasten naar de supermarkt om vlak voor sluitingstijd toch nog even boodschappen te kunnen doen. Dat is nu gedaan dankzij butlon.com! 

Wat staat er op het menu? 

Elke dag koken, het is best te begrijpen dat je op een bepaald moment even geen inspiratie meer hebt of precies niemand meer gelukkig kan maken met wat er op tafel komt. Af en toe wat variatie brengen in het weekmenu kan fijn zijn, maar dat kan ook op een andere manier. Zoals eten bestellen bij Butlon. Wanneer de vraag dan komt: wat staat er op het menu vandaag?, dan kan je antwoorden dat er voor een keer eens zelf gekozen mag worden. Gezonde maaltijden of wat minder gezonde, je kan het allemaal verkrijgen op butlon.com! 

Samen boodschappen bestellen 

Snel nog even naar de winkel voor sluitingstijd om nog wat boodschappen te doen. We hebben het allemaal al eens meegemaakt en het is niet zo fijn. Het is dan opjagen geblazen om voor wanneer de winkel sluit alles bij elkaar gezocht te hebben. Daar brengt butlon.com nu ook verandering in, want je kan simpelweg online boodschappen bestellen. Gezellig samen na het avondeten met je partner voor de computer kruipen en kijken wat jullie gaan bestellen. Je hoeft er niet eens de deur meer voor uit. 

Ruime keuze aan ingrediënten en producten 

Je zal misschien verwachten dat er heel wat minder keuze is bij Butlon dan wanneer je in de winkels zelf gaat winkelen. Uiteraard is Butlon geen winkel op zich en zal er wel iets minder keuze zijn, maar het assortiment is best heel uitgebreid. Je hebt een ruime keuze aan producten en ingrediënten, van de zuivel en de non-foodproducten tot de drankenafdeling en de vleesproducten. Het fijne aan bestellen bij Butlon is dat wanneer je voor 12u bestelt, je de boodschappen de volgende dag ook al in huis hebt!